Kirjaudu sisään

keskustelut

Kysy asiantuntijalta

Muut keskustelut

AIHE: TELER AUTOSSE

17:02 14.09.2005
Mati (rekisteröimätön)
teler autosse
Kust saaks autosse 10" kuni 12" ekraaniga teleri või selles suuruses lcd monitori/TV vastuvõtja/DVD mängija ?
17:12 14.09.2005
Scorp (rekisteröimätön)
Re: teler autosse
09:02 15.09.2005
Gabriel (rekisteröimätön)
RP Grupp,Kadaka tee 1.
12:32 18.09.2005
Henri (rekisteröimätön)
16:20 19.09.2005
ranz (rekisteröimätön)
See viimane vidin on ikka eri odav :O TV/DVD jne jne kõik ühes ja alla 10K eesti krooni... tea kas pilti ka näitab selline ve :P
12:28 20.09.2005
Henri (rekisteröimätön)
Firma Perfect Styling toob neid tooteid ise maale.
14:09 20.09.2005
ranz (rekisteröimätön)
Sellesmõttes on muidugi eriti lahe, et sellist firmat olemas meil siin eestis pole :P sest niipalju kui mina otsisin ma sellise nimega registreeritud firmat ei leia.
13:55 21.09.2005
Henri (rekisteröimätön)
Ma oman seda firmat Taanis. On registreeritud Taani ja seda oleks vøinud muidugi jåreldada sellest et see leht on ka Taani aadressiga ja taani keele vøimalusega.
14:33 21.09.2005
ranz (rekisteröimätön)
Selge siis. Kuid nüüd mis oleks konkreetne hind siin kohapeal kui ma seda konkreetset asja omale tahaks? Et mina annan sulle sellise sellise summa ja võtan kauba vastu.
19:08 22.09.2005
Deus
poisid, reeglid, ikka reeglid :)
11:58 31.03.2012
Badj77
Jätkaks teemat: millist telerit autosse osta, millega siis näeks 3-4 eesti kanalit, mis veel digilevis tasuta näha ja millega saaks näha ka filme (kasvõi mälukaardilt /divx/, USB, DVD).
Sooviks varianti, mis ei oleks püsiv, vaid saab lihtsalt maha võtta (nt peatugede külge kinnituv).

Keskustelupalstoille kirjoiattaminen vaati keksien (cookies) lupauksen

KESKUSTELUPALSTAN SÄÄNNÖT

Huomaa, että lisätessä sisällön foorumiin, sinun täytyy noudattaa rajoituksia, joita kuvataan käyttöehdoissa (kappale 7). Lisäksi ovat voimassa myös seuraavat säännöt:
  1. On kielletty:
    1. Myydä tai vaihtaa
    2. Mainostaa suoraan
    3. Poiketa aiheesta
    4. Herjata tai käyttää sivistymättömiä ilmaisuja
    5. Aloittaa ajoneuvoihin liittymättömiä aiheita
    6. Toistaa aiheita tai viestejä
    7. Sivuuttaa tavaamissääntöjä
    8. Kirjoittaa viestejä eri nimillä
    9. Käyttää toisen henkilön oikeaa nimeä
    10. Isojen kirjaimien turha käyttö
  2. On sallittu auttaa muita keskustelupalstan vieraita suosittelemalla hyvää yritystä tai kokeneetta henkilöä. Saa laajentaa aihetta.
  3. Viestit ja aiheet, jotka ovat vastoin sääntöjä, poistetaan ja sivuston ylläpitäjällä on oikeus estää säännöistä piittaamattomien pääsy palstalle.
  4. Kysymykset ja ehdotukset on lähetettävä foorumin valvojan sähköpostiosoitteeseen.
  5. Aiheen otsikon ei pitäisi olla epämääräinen: "ongelma", "auttaa".
  6. On vakavasti suositeltavaa merkitä merkki ja malli, mistä on puhe, aiheen otsikossa.
  7. On kiellettyä toistaa välimerkkejä aiheen otsikossa, esim. "kuinka iso on Calibran polttoaineen kulutus???????????"
  8. On kiellettyä mustata tavaramerkkiä aiheen otsikossa, esim. "huijareita in ASDF kaupassa". Omista konkreettisista kokemuksista jostakin yrityksestä tai tavaramerkistä voi kirjoittaa viestissä.
  9. auto24.ee:llä on oikeus muutta foorumin sääntöjä.
  10. Foorumilla on oikeus poistaa tai sulkea viestit ja aiheet, jotka ovat foorumissa turhia tai roskapostia.

VASTAA VIESTIIN

Nimi
Aihe 
Viesti
Pyydän vastaamaan   sähköpostitse:
Tarkistuskoodi

Syötä kuvassa näkyvä koodi. Rekisteröitynyt käyttäjä vältty siitä.
Katso rekisteröitymisen edut.