Kirjaudu sisään

keskustelut

Kysy asiantuntijalta

Muut keskustelut

AIHE: AUTOKOOL TARTUS

01:30 18.07.2008
Bigboss
autokool Tartus
Tere selline küsimus kuhu autokooli soovitate minna kõige rohkem

kus on kõige rahulikumad õpetajad ja jne.
02:49 18.07.2008
jeps1 (rekisteröimätön)
Re: autokool Tartus
oü autosõitu ikka, väga lahe autokool.
06:48 18.07.2008
maxboss (rekisteröimätön)
Säästu autokooli ikka- kuhu veel. Ostsin säästu sartellid ei kõlband kuhugi,
ega see autosõitki ei .......... ........ .
12:49 25.07.2008
ise tead (rekisteröimätön)
Riiamäe autokool on küll nagu säästukas. Hoia sealt suure kaarega eemale. Pakett on küll soodsam, kui teistel, aga lõpuks maksad veel peale. Lisasõidutunnid on kallimad ja neid pead hästi palju juurde võtma. Ja siis ka veel öeldakse, et ei sina kunagi lube saa. Säästa närve ja raha ning vali näiteks Autosõit, Kiivi või Selge. Teiste kohta ei oska midagi öelda.
22:54 28.07.2008
soovitaja (rekisteröimätön)
Proovi VIVA Liikluses.
Aga tegelikkult vaata ise, milline on kodule lähemal ja millises hind sobib.
20:52 05.08.2008
külaline (rekisteröimätön)
ma küll ei nõustuks Riiamäe autokooli kommentaariga...õppisin sõiduõpetaja Mihhaili juures ja sain esimese korraga eksamilt väga edukalt läbi...ka õppimise ajal probleeme ei tekkinud, oli väga asjalik ja konkreetne inimene, seletas kõik ilusti ära...nii et mina küll julgeks soovitada nii kooli kui ka seda konkreetset õpetajat
21:50 05.08.2008
armmaketoon (rekisteröimätön)
rüütli autokool väga hea kool on omal kogemused olemas ja kui võimalik siis sõduõpetaja Kaimar on tipp-topp õpetaja!!!
00:52 06.08.2008
wwow (rekisteröimätön)
Mida arvata autokoolist Radimix? Kui kellelgi on kogemusi, võiksite jagada :)
10:06 06.08.2008
Röövik (rekisteröimätön)
Riiamäe ripats, suurt vahet pole kumba lähed;-)
18:56 20.08.2008
intsra
aga oskab keegi soovitada mõnda soodsat ja norm kooli(Tartus)kus omandada C-kat
ja palju selle kat.eest maksma peab
19:06 31.08.2008
värske lubadeomanik (rekisteröimätön)
riiamäe autokoolis öeldi mulle, et ma ei saa eluski lube, võta aga lisasõidutunde, et võib olla kunagi hakkab minema. Vahetasin autokooli ja nüüd olen õnnelik lubade omanik. nii et ei soovita riiamäe autokooli isegi mitte oma vaenlasele.
10:26 01.09.2008
Lillekene (rekisteröimätön)
Kui küsida tohib, kuhu kooli sa läksid? Mul endal hakkab ka juba riiamäest siiber saama, 2x juba eksamil läbi kukkunud ja keegi õieti ei põhjenda ka mis ma valesti teen.
16:39 01.09.2008
to: Lillekene.
Läksin Kiivi autokooli. Super autokool. Seal võtsin ainult 2 sõidutundi, siis tegin koolieksami ära ja siis ARK´i. Soovitan soojalt autokooli vahetada, sest muidu jäävad sul load tõesti ainult unistuseks, aga tead kui hea tunne on ARK´i sõidueksamist läbi saada ja siis juba oma autoga ringi kimada. Muide, kes sul riiamäel sõiduõps oli?
09:43 02.09.2008
14:25 02.09.2008
to: Lillekene. Mulgi oli sõiduõps Mihhail. Sõitsin temaga 60 sõidutundi. Ja kui eksamist rääkima hakkasin, hakkas mu peale karjuma ja ütles, et ma üldse sõita ei oska, eksamist kukun läbi niikuinii ja üleüldse ma kunagi lube ei saa. Kui küsisin, et öelgu, mida ma valesti teen, ütles lihtsalt, et ma olevat üks suur viga algusest lõpuni. Siis läxin Kiivi autokooli üle, kõigepealt tegin seal proovisõidu, mille järgi öeldi, et milles küsimus, sõidad ju hästi!!!!! Nii et soovitan sulgi üle minna, milleks ennast piinata.
09:36 03.09.2008
Aga keda sa Kiivist soovitaksid, vaatasin kodulehele, neil on päris palju õpetajaid? Ei tahaks veel kord orki lennata...
13:41 04.09.2008
to: Lillekene. Kiivis on kaks head sõiduõpetajat. Ise sõitsin Marek Petrenkoga (soovitan, ta on rahulik ja muhe), koolieksami sain tehtud ja enne ARK´i sõitu võtsin paar tundi Raivo Trallaga. Raivo sõidab WW-ga, nagu on ka ARK auto. Hea õpetaja, teeb sujuva sõidu ühe sõidukorraga selgeks. Kaugel sa oma üleminekuga oled?
13:47 04.09.2008
to: Lillekene. Aga Henn Kams´i Kiivist sõiduõpetajaks ei soovita. Ta suht närviline ja äkilise ütlemisega. Küsi endale Kiivist Marek Petrenko mobla number, helista talle ja lepi sõiduaeg kokku. Mina tegin nii. Käisin enne proovisõidul, siis võtsin riiamäest paberid välja ja kohe Kiivisse sisse. Kui ma poleks riiamäe koolist ära läinud, ma arvan, et ma poleks lubadeni tõesti kunagi jõudnud, sest seal koolis lihtsalt ei lasta, sõida nii hästi kui tahad. riiamäel nad ei taha aru saada, et ma tahan saada algaja lube, mitte taksojuhi omi. sealt öeldi mulle ka, et enne koolieksamile ei saa, kui sujuv sõit käes. aga tule taevas appi, sujuv sõit tuleb alles oma autoga. ja praegu ringi sõites hakkab mul sujuv sõit ja käiguvahetus jne. juba tulema.
15:07 04.09.2008
Tõin eile paberid üle ja õpetajaks antigi mulle Marek! Tänud vastuste eest!
21:34 05.09.2008
roksy (rekisteröimätön)
Hei! Kas keegi tuleb punti? Viva Liikluses on septembris soodukas - too kaks sõpra kaasa, saad ise soodustuse! Tulge keegi kaasa! Pleeeease :)
13:41 07.09.2008
to: Lillekene. Mul on väga hea meel sinu üle. Nüüd ei lähe enam kaua aega, kui oled ka lubadeomanik. Usu mind. riiamäe koolis olles oli mul lootusetu tunne, et jooksen peaga vastu seina. annan niisama raha ära kogu aeg, aga vastu ei saa midagi. tean juba paljusid, kes alustasid riiamäel, aga olid sunnitud autokooli vahetama, kuna seal ei lasta edasi, kuigi algaja lubade jaoks kõik oskused ammugi omandatud ja kes ka pärast autokooli vahetust kõik eksamid tehtud said ja juhiload kätte. Õnne ja edu sulle Lillekene. Muuseas, mitu sõidutundi sa sõitsid, enne kui sind koolieksamile lubati? ja kuidas seal koolis eksamile lubatakse üldse? õpetaja ütles, et mine eksamile või ise läksid? mind ei lubatud ka pärast 60 sõidukorda eksamile. ei lubatud sellest isegi mõelda. milline ebaõiglus. kuigi kõik oskused olid olemas.
14:39 07.09.2008
tütarlaps (rekisteröimätön)
Kui soovid endale rahulikku õpetajat, siis soovitan Selge Autokooli õpetajat Tarmo Terreping'i!
10:01 08.09.2008
Mul sai 84 korda sõidetud. Annan teada, kui lõpetan!
11:45 12.09.2008
Tüdrukud, kas keegi on sõitnud Vjatseslav Bõstroviga Raatuse autokoolist? Mida oskate tema kohta öelda?
13:38 12.09.2008
Rüblikk (rekisteröimätön)
Noor, bravuurikas, huumorimeelega... Vahepeal jäi kannatlikkusest puudu, aga sõidu sain selgeks. Minu meelest üks normaalsemaid sealsetest õpetajatest.
13:50 12.09.2008
karvatutt (rekisteröimätön)
minule jälle meeldib onu Edgar. lahe ja rahulik. Raatuse muidugi
15:28 12.09.2008
Kas need noored Raatuse omad "kohvi" tüdrukute käest ei nõua?!
18:59 07.10.2008
-Laura- (rekisteröimätön)
Tere! Kas keegi oskab soovitada head fiena töötavat sõiduõpetajat Tartus.
Mul autokool lõpetatud tallinnas ära ja nüüd tahaks tartus arki minna aga tahaks siin ka ikka sõita enne.
19:43 07.10.2008
kadi_k (rekisteröimätön)
Selge kooli ka ei soovita. Endal just sõiduõpetajaga kehvad kogemused. Täis närvihaige.
11:08 09.10.2008
Mirkku (rekisteröimätön)
Mis õpetaja nimi on kellega sa Selges sõidad? Mure selles, et mu õde teeb ka Selges lubasid ja tal ka mingi imelik õps :D, mitte ei jõuta Ark´i lähedalegi. Olen ise ka oma õega sõitnud(tegin vastava loa) ja pole nagu hullu midagi aga õpetja rahule ei ole.
16:42 09.10.2008
mari. (rekisteröimätön)
Kas te soovitate Tartus OÜ "Autosõitu"?Sõbranna ei soovitanud miskisugust Riiamäge või sellist, aga mis sellest koolist arvata, mida ma nimetasin?Aitäh.
01:39 24.10.2008
luba käes (rekisteröimätön)
soovitan väga Autosõitu.
teooria väga asjalik, õpetaja oli väga rahulik ja tore, jäi väga professionaalne mujle!
08:58 24.10.2008
Hurraa, load käes ja esimesel katsel mõlemad eksamid. Teooria oli lihtne. Ja Marekiga ma sõita ei saanudki, sel oli nii palju õpilasi praegu, soovitas mu hoopis Mati juurde. Täitsa norm õpetaja, jube kannatlikult seletas kõike ja sõitsin ainult 8 sk lisaks, siis sain juba koolieksamile.
17:20 25.10.2008
Autokoolitus O/Ü (rekisteröimätön)
Kas keegi oskab sõna sekka öelda sealsete sõiduõpetajate kohta.Ka kat. õppes,
21:32 05.11.2008
nonohh (rekisteröimätön)
ei tea. mulle soovitati Kiivi autokooli.
09:59 10.11.2008
martin504 (rekisteröimätön)
Ma olen hetkel Kiivi autokoolis. Teooria osa on läbi ning sõit pooleli. Halba midagi öelda ei saa. Kiivi teooria õpetajate kohta ei oska midagi öelda, sest meid õpetas Raatuse autokoolist üks õpetaja kelle nime ma ei tea, sest esimeses tunnis ei käinud. Sõidutunde annab mulle Henn Kams, kes on hea õpetaja. Probleeme muidugi on veel liikluses, sest ei tunneta autot väga hästi ja tähelepanek ümbruskonnaga. Ei oska veel kõik märgata, kui auto tunnetus ei ole täiesti käpas :)
Koolis õpetavale teooriale soovitan lugemiseks juurde osta veel liiklusõpiku, mis maksab u. 200 eeku, sest koolis võetakse teemad päris kiirelt läbi ning see pisike raamatuke, mis koolist kaasa antakse...sellest on abi, aga jääb väheseks.
13:40 14.11.2008
mutukasss (rekisteröimätön)
Soovitaks Raatuse autokooli. Seal väga head teooria- ja sõiduõpetajad. Teooriatunnid olid õhtused aga väga sisukad ja huvitavad, ei saanud kordagi vahele jätta. Saime veel koju lisamaterjale,et õppimine oli väga lihtne.Palju jäi juba tunnis meelde. Teooriat andis Edgar. Väga meeldiv ja sõbralik õpetaja, seletas alati, kui keegi midagi küsis. Proovisin temaga sõitu ka ja jäin rahule. Väga rahulik ja asjalik, seletab kõik ilusti ära, millest aru ei saa. Sõiduga oli sama lugu, kui midagi valesti, sain uuesti samast kohast sõita. Õpetas seni, kuni asi selge.
01:15 12.01.2009
Päikene (rekisteröimätön)
Olen ka üks neist kellel on rüüteli autokool pooleli.Olen kusjuures kolm korda kooli eksamist sõiduga läbi kukkund.Ja mis on asja juures kõige naljakam,on see,et ma pole siiani aru saand miks pole ma läbi saand.Mul mees sõitis kõik need korrad meie taga ja ütles,et jumala hästi sõitsin-aga õpetaja poolest ei.Ja ühel sõidul oli nii,et enne mind sõitis üks plika ja ta tegi tegelt vea-aga tal pigistati selle koha pealt silm kinni(see oli siis,kui esimest korda läksin).Ise veel mõtlesi,et vapsee lahe eksaminaator.Ja ma tegin ime pisikese vea ja ei lastud läbi.Ütlesin ka atalle seda aga hakkas mingit läga suust välja ajama ja ma ei sandki aru,milles point oli.Kas keegi oskab soovitada head kooli.Mul nagu vaja eksamid koolis teha aind.Ja muidugi tahaks head õpsi ka,sest see kes oli mul rüütlis,see ei olnud hea.Ristmikke näiteks ta üldse ei sõitnud minuga-hiilis aind nurga taguseid pidi.Oleksin ülimalt tänulik,kui keegi oskaks tõeliselt head soovitada.
23:43 13.01.2009
juba juht (rekisteröimätön)
Ise jätsin Raatuse autokooli pooleli, sama lugu. Võtsin dokumendid välja ja läksin sõbranna soovituse järgi Viva Liiklusesse. Võtsin mõned sõidud juurde, samas oli väga kasulik - sõiduõpetaja oli vaga rahulik ja tõesti ÕPETAS aga mitte nii sama tiirutas ühte sama ringi. Sõidueksam sai tehtud peale seda esimese korraga nii autokoolis kui ka ARK-is! Soovitan.
16:10 14.01.2009
mhmhmhmm1 (rekisteröimätön)
Miks sa raatuse pooleli jätsid ? kes sul seal sõidu õps oli ja kellega sõidu eksamit tegid ?
10:09 15.01.2009
juba juht (rekisteröimätön)
Miks pooleli jätsin? Eksamile ei saanud! Ei lastud. Raatuses sõitsin Maitiga, olin rahul seni kuni sain sõita Tiinaga Viva Liikluses. Alles siis sain aru et ma väga palju asju ei tea. Nagu Tiina ütles, liikuda oskad, aga nüüd on vaja veel sõit selgeks saada. Ja nii nagu ta seletas kõik asjad selgeks, ma ise ka sain aru et eksamile oli tõesti vara. Raatuses aga keegi ei süvenend eriti, lihtsalt öeldi et eksamile vara, aga MIKS vara ja MIDA ma teen valesti, ei seletanud keegi. Aga Tiina on tõesti super!
13:46 26.01.2009
raatus läbi (rekisteröimätön)
Ise lõpetasin Raatuse autokooli, väga hea kool oli. Sõidu õpetaja oli Vjatšeslav hea rahulik õpetaja. Kui 40 tundi sõitu täis oli hakkas juba eksamist rääkima, tegin paar lisa sõitu ikkagi. Sõidu eksami tegin Tiiduga. Esimene kord kukkusin enda lolluse pärast läbi :D teise korraga tegin ära.
21:36 07.02.2009
Bufo
Sõiduõpetaja Mihhail
Tervist!
Mina õppisin Viva Liikluses sellal, kui tuleb välja- praegune Riiamäe kooli õpetaja Mihhail- seal töötas. Ja andis ka minule tunde.
Ise jäin küll väga rahule temaga. Mees on väga rahulik ja kannatlik ja siis kui suurema sigadusega juhtud hakkama saama, vot siis võibolla käratab, ja mul on see siiani meeles, enam pole ühesuunalisele valetpidi sõitma trüginud :D
Ise juba üle aasta sõitnud (töötangi autojuhina, igapäevaselt) ja tema õpetusega väga rahul!
Tänapäevased inimesed lihtsalt pole harjunud kui keegi julgeb neile midagi öelda, kõik on maailmanabad ja ülelinna kärbsed...
Aga minu poolt Mihhaililile siinkohal suured tänud!
14:50 13.02.2009
Sõiduõpetaja Mihhail (rekisteröimätön)
Re: Sõiduõpetaja Mihhail
Suur tänu heade sõnade eest. Aga info on vananenud - ma jällegi töötan VIVA Liikluses.
21:22 27.02.2009
rauno s (rekisteröimätön)
no ma ei saa aru kuda teid riiamäekoolis sinna sõidueksamile ei lasta? Ma sain küll peale 39 sõidukorda, oleks vb varemgi saanud. Ainult eksamil vedas närv alt ja tegin lolli vea(ühe vea andis isegi andeks alguses). Tõesti riiamäes mõni sõiduõpetaja liiga karm alguse kohta aga ise vahetasin lihtsalt õpetajat, milles küss??
19:25 02.03.2009
vastus autokoolid Tartus (rekisteröimätön)
Rüütli-koolile,õigemini KAIMARILE suur-suur tänu! Paneb ükskõik kelle sõitma ja OMA peaga mõtlema.
Eks nende õpetajatega ole nii, et kes kellega sobib. Ja tõsi on see, et mujalt ületulnud õpilastesse suhtutakse märksa suurema tähelepanu ja lugupidamisega.
19:31 02.03.2009
oota..? (rekisteröimätön)
"Ja tõsi on see, et mujalt ületulnud õpilastesse suhtutakse märksa suurema tähelepanu ja lugupidamisega."

See oli iroonia? Kas nad mitte ei arutle pidevalt omavahel nende peatuspaigas selle üle ja ei oma juba eelarvamusi?
21:08 03.03.2009
vastne lubade omanik (rekisteröimätön)
käisin Autosõit oü päris norm kool õpetajad ja muidu LAHE kool
20:33 20.03.2009
Ellisd (rekisteröimätön)
Kuidas on radimix autokool, oskab keegi soovitada?:) Kuidas seal õpetajad??
22:37 20.03.2009
to Ellisd (rekisteröimätön)
Radimix muidu suht normaalne, aga seal see lugu, et kui tahad kooli vahetada, siis raha tagasi ei maksta ja lepingus punkt sees, et maksad lisaks veel 500 trahvi ka.
18:57 01.05.2009
küs (rekisteröimätön)
Mida arvate Kiivi autokoolist? Kas mõni õpetaja on närvihaige ka või on enamus ikka ok ? :)
23:27 17.05.2009
lõpetanud (rekisteröimätön)
Re: parim autokool Tartus
Super hea sõiduõpetaja on Mihhail, Viva Liikluses. Väga rahulik ja hästi õpetab. Lõpetasin kooli veidi üle aasta tagasi. Suurimad tänud Mihhailile!
22:39 07.07.2009
Neid (rekisteröimätön)
Mina käisin Radimixis. Soovitan soojalt kõigile, õpetajad on väga rahulikud, professionaalsed ja head. Seal on 3 õpetajat, ise käisin sõitmas kahega, Meelise ja Kaupoga. Mõlemad olid väga meeldivad inimesed ja rahulikud õpetajad.
10:15 19.07.2009
- (rekisteröimätön)
Ei tea, need radimixi vanad pässid mulle küll ei meeldinud
11:37 21.07.2009
soovitan!!! (rekisteröimätön)
Tartu Autom (Tulbi 2c) ja väga rahulik sõiduõp. seal Joann Kurnasov.
23:07 24.07.2009
ooh..? (rekisteröimätön)
iirc, kas autom pole mitte juba laiali läinud? muide, Kiivi olevat hea jah, vähemasti koolivendade sõnul.
20:26 04.08.2009
Z (rekisteröimätön)
Kiiviga selline kogemus,olin sunnitud kooli vahetama,kuna õpetaja hakkas ahistama,sõidutundides sõitis ühte sama ringi ja paljusid asju ei seletanud.
09:08 06.08.2009
Ööbik-öölane (rekisteröimätön)
Ja sellist mõtet ei tulnud, et vahetaks sõiduõpetajat? Uude kooli minnes kaotab ju rahas, minu meelest küsivad nad ületulijatelt pidevalt mingit pappi.
17:56 06.08.2009
... (rekisteröimätön)
Miks laiali? Ei ole laiali Autom
10:49 07.08.2009
w... (rekisteröimätön)
Autokooli vahetamisel ei pea midagi lisa maksma. Kui tunned, et autokool pressib sult raha välja, võid vabalt vahetada autokooli. Ainukene, et kas tõesi viga on autokoolis? või sinus endas...?
00:24 14.08.2009
ksuusja (rekisteröimätön)
Kiivi autokool on parim-õpetajad rahulikud ja õpetavad ka hästi
18:50 25.08.2009
A.k. (rekisteröimätön)
Kiivis on jah head ja rahulikud õpetajaed,olen sõitnud mõnega,koolieksami ka paaril korral, väga istus sõit Viktoriga,olen sõitnud ka Prakson Jaaniga,no ma ei tea, kuidas see inimene üldse saab olla sõiduõpetaja, paras maakas,muudkui aga tiirutab Karlovas,ajab lolli möla suust ,ja muud ei midagi,ei mingit õppimist,tahtsin Anne ringile ,no ei .Kahtlane mulje jäi,ta vist kardab ise sõita kesklinnas, sellepärast ta tiirutabki karlovas,Viib ainult kooli maine alla, teised küll kõik super, kellega olen sõitnud.
16:56 08.09.2009
.... (rekisteröimätön)
Mina soovitan ka Kiivi autokooli.Väga head sõiduõpetajad ja teooriaõpe on ka väga tasemel.Sõiduõpetajatest olen ise sõitnud Jaani ja Viktoriga, mõlemad on väga head ja kogend õpetajad.
11:25 17.09.2009
sõiduõpetaja (rekisteröimätön)
Tere Laura.
Töötasin Fie-na Tallinas mitmes autokoolis (Mustamäe autokool, Autom Tallinna Autokool, Kose autokool) aga hetkel kolisin Tartusse ja ajakava on täiesti vaba. Sul oleks hetkel võimalik valida ise sobiv kellaaeg ja sõidu alustamise koht ja sõidutunni hind on ka läbirääkimise küsimus. Helista 53974780 ja räägime sellest ähemalt. Kui Sind ehmatab, et Sa ei tea minust midagi, siis siin samas foorumis on vist mõned kommentaarid ka minu kohta (Mustamäe autokooli seotud teema).
Lugupidamisega
Aigar
12:03 24.09.2009
kulkizkin
Tere. Hakkan lube tegema ja sellest foorumist sain sellise kombinatsiooni , et Kiivi ja Marek Petrenko. Olen täielik algaja, kuid arvan, et kiire õppija. Täna, 24.09.09, läksn Kiivisse ja ütlesin Mareku nime, niiet nüüd algab see autokooli "jama", olen suht vana lubade tegemiseks tuttavate seas - kohe varsti 22. Teen lube, kuna on vaja varsti. Edu teistele sõidu-õppijatele!
11:18 17.10.2009
Ehhhee (rekisteröimätön)
Mul just sõbrad ütlesid, et ära sa Kiivisse küll mine, et seal ei saa midagi selgeks, võta nüüd näpust, kas Kiivi autokooli mehed ise kiidavad end või mis...
09:32 19.10.2009
Nupsufoorumi fänn (rekisteröimätön)
Ma ei tea ,kui mina valisin autokooli, siis nupsu foorumis küll Kiivit kiideti. Ja seal on kõik registreerunud oma nimedega... Pettuma küll ei pidanud, kool läbi ja load käes. Tervisi Matile!
15:09 25.10.2009
Siim Sander (rekisteröimätön)
Kiivi kohta küll midagi hea pole kuulnud, sõber käis ise Radimixis ja jäi ülimalt rahule, kõik läks sujuval ja tema sõnade järgi: "Täpselt nii, nagu ette kujutasin".

Tänaseks on tal load käes ja pole veel õnnetusi olnud.
09:22 26.10.2009
Automifänn (rekisteröimätön)
Mulle jälle räägiti Radimixi ja Riiamäe kohta nii palju halba, et valisin hoopis Automi. Joann on norm õpetaja, eks näis, kuidas eksamid lähvad.
10:44 26.10.2009
(Y) (rekisteröimätön)
Ise valisin Kiivi. Olen siiamaani 3s loengutunnis käinud ja väga rahule jäänud. Seletatakse väga hästi kõike ja alati küsitakse kas ikka kõik said aru. Sõitmas pole veel küll käinud, kuid oma õpetaja kohta pole midagi halba lugenud, niiet loodan, et ka see läheb hästi.
10:58 26.10.2009
Vilistlane (rekisteröimätön)
Krdi kaua te ikka peate sõitma ennem , kui lastakse eksamile. Vana ark`i platsi juures olevas autokoolis öeldi peale 8 sõidutundi, et korras, kui tahad, sõida veel , aga kuna endal oli kiirus tähtis ja pealegi ei pidanud vajalikukus rohkem tunde , siis kohe arki. Esimese korraga tehtud. Lisaks veel, et autopark nüütseks paranenud, aga kui nii võtta siis sai korraliku koolituse küll nende vanade pillidega. Paindlik ja odav . Mina soovitan. Kollektiiv humoorikas ja sõbralik
20:37 05.11.2009
Janno Eelmäe (rekisteröimätön)
Mina tean, et see vana ARK juures autokool on suurtes võlgades... Et sinna on küll mõtet minna jah, aga ise ei soovitaks riiamäe autokooli (viimasel ajal ikka meeletult palju kaebusi, kas see üldse töötab veel?), raatuse ja kiivi (perverdid). Radimixi kohta küll midagi halba pole kuulnud... Mine tea, aga näiteks riiamäed ja radimixi küll nüüd võrduma panna ei saa, see oleks sama kui võrrelda ladat VW-ga... Enda soovitused Radimix, ja kui sa ise oskad sõita siis kõik autokoolid võivad sulle tunnid kiiresti täis panna, et ARK-i saada.

22:37 05.11.2009
just :) (rekisteröimätön)
Radimixi sõiduõpetajad vist eriti ei pinguta miinimumpalga eest :( seepärast sealt viimasel ajal kõik jooksevad minema
05:27 06.11.2009
to Janno Eelmäe (rekisteröimätön)
Mina öppisin Kiivi koolis eelmine aasta , aga (pervosid) ma ei näinud .
00:05 09.11.2009
Janno Eelmäe (rekisteröimätön)
to just :)

minu teada on kõik õpetajad Tartus samamoodi tasustatud, et ära seleta siin midagi ;) Ja vähemalt seal saavad nad palka, erinevalt mõndadest autokoolidest.

06:36 09.11.2009
Röövikukene (rekisteröimätön)
Et siis üks õpilane oskab iseloomustada kõiki tartu autokoole ja vähe sellest, teab ka nende palgatingimusi. Vägisi tuleb meelde Ambrosia juhtum, kus ka enne pankrotti minekut tekkis ühesuguse tekstiülesehitusega kooli kiitvaid teemasid.
08:35 12.11.2009
Pealtvaataja 2 (rekisteröimätön)
Sattusin juhsulikult antud foorumisse ja teemasse, pealtvaatajana tekivad küsimused viimase kommentaatori kohta, kuidas teab mingi tavaline Taru inimene sellisest asjast nagu Ambrosia juhtum? Ise olen ka Tartust ja pole sellisest asjast kuulnud, ja siin on kogu aeg ainult ühepoolne Kiivi autokooli kiitmine, seega inimesed, kes te seda loete ja kelle IQ ei ole korrelatsioonis jalanumbriga, mõelge, siin käib mingi autokooliga lähedalt seotud tegelane, kes on ainult omakasu peal väljas. Häbi teil olgu! Minge õpetage parem inimesi ohutult ja korrektselt sõitma, niigi kehvake see liikluskultuur!

Jõudu!
21:24 06.01.2010
Maašu... (rekisteröimätön)
Tegelt ka ,see Riiamäe autokool on täielik saast ,minult on lüpstud juba 20 000 krooni ja tehakse nalja,et mõned sõidavad ka mitu aastat !!! Kuigi mul sõit on ideaalne ja ei kurda ,mis saab enam paremaks minna sõidutundide juurde võtmisel ise pole naug aru saanud!! Kalev Lood selle firma omanik on õpetajaks...Pani mind exami sõitu tegema ühe teise mehega ja mees ütles,et tegin exami ilusti ära võin arki minna küll ja siis Kalev ütles selle peale ,et tema ei usalda oma töötajat ja ei usu ,et ma hästi sõidan ,nagu daaaa ***** oli vaja panna siis teise õpetajaga sõitma kui ei usu oma töötajatesse...Haige värk igatahes ..Ja mis põhiline minult võeti ka nende sõitude eest raha ,kui ma vahepeal neile teatasin päev ette ,et ei saa sõitma minna ligi 2500 krooni pidin ma tühja maksma ,sest mul ei olnud võimalik minna sel päeval või ajal aga alati ma teatasin neile ette !!! Ka teooriat olen juba mitu korda teinud ,õnneks küll edukalt aga täiega lüpsavad ja mul on närvid nii läbi ,see kalev muudkui lubab ja keerutab oma juttudega et ohh nüüd enam ei lähe kaua küll saad ja siis nädal möödas ma maksan jälle 2000.- ....Kuna üks sõit minul maksab 360 krooni ma ei tea palju teistes koolides see hind on ... Igatahes ei soovita ma minna RIIAMÄE AUTOKOOLI MIS ON TEGELIKULT PANKROTIS!!!!Ja firmal üldse teine nimi ka!!! Mina aga katsun vastu pidada või jätan hoopis pooleli ,sest mul ei ole rahamägesid taga !!!
22:28 06.01.2010
VX (rekisteröimätön)
No selle Riiamäe autokooliga väheke segased lood jah: http://www.e24.ee/?id=189586
12:49 07.01.2010
Maašule... (rekisteröimätön)
Minu soe soovitus sulle on vaheta autokooli, kaua sa ennast niiviisi peedistada lased...räägin oma kogemustest...ütleme nii, et käisin ka riiamäel, ja olin loll...et miks loll, sest minul läks seal juba julgelt üle 30000, aga minu kangekaelsus ei lasknud mul autokooli vahetada, sest juba peale teist eksamil läbikukkumist, tekkis juba haiglane uudishimu, millise sõiduga ta siis õpilase läbi laseb...ok ma saan aru, et rämedad vead nagu ühesuunalisel teel vales suunas, valest reast pöörde sooritamine jne. on tõesti läbi kukutamist väärt aga jah sujuva sõidu puudumine??? krt sujuvus tekib ikka alles oma autoga sõites...aga noh, see selleks...ah et kas mul õnnestus tema eksamist läbi saada....õnnestus 4ndal korral!!! aga no ma võin seda väita, et minu sõiduoskus esimesel ja viimasel eksamil ei erinenud...seega see vend laseb vist eksamist läbi vastavalt tujule (loe: vajadusele) aga loogiline ju ka eksamisõiduks on 2 õpilast ühel ajal, 45min üks ja 45 min teine eksami hind 360, kuna 2 õpilast siis kokku 720EEK (vähemalt minu ajal oli nii) ehk siis mida rohkem eksamisõite seda kasulikum või kuidas ning kes on piisavalt eksamil käinud siis selle laseb läbi...lihtne ja loogiline...aga jah ma oleksin võinud vahetada kooli, oleks old väiksem närvi ja rahakulu. Peale selle on Riiamäelt ka väga head sõidu õpetajad lahkunud. Aga no asjal oli ka oma positiivne külg, ARK-i jõudes olin ma nii peedistatud, et miskit eksaminärvi enam pold:D(asi millega end lohutan)
16:28 07.01.2010
Maašu... (rekisteröimätön)
Kui ma näiteks teise kooli läheks ,kas seal on vaja teooria ka uuesti teha ??
Ja mis kool see kõige parem on ,kuhu võiks minna ??
18:28 07.01.2010
Maašule... (rekisteröimätön)
Konkreetset kooli otseselt soovitada ei oska, paar mu tuttavat käivad Kiivis, siiani on rahul...aga jah ses suhtes tuleb kodutöö ise ära teha.
Mine kohale küsi, kas on võimalik näiteks võtta üks proovitund, et saada objektiivset hinnangut oma sõiduoskustele...ühesõnaga natuke uurimist ja suhtlemist.
Teooria tunde sa uuesti tegema ei pea, sest ühest koolist teise minnes peavad nad sulle kõik paberid kaasa andma, tavaliselt vist aint teooriaeksam tuleb uuesti teha, võibolla mõni sõidutund ja sõidueksam ning siis juba ARK-i.
Edu sulle...ja anna teada kui load käes
01:37 08.01.2010
Kaarums (rekisteröimätön)
Nõustun eelmisega, kui Riiamäelt pole just autokooli luba ära võetud, siis küsi sealt tunnistus, et oled teooria läbinud ning kirjuta ka lahkumisavaldus, et soovid kooli vahetada kuna näiteks iseloomud ei sobinud või mis iganes.

Aga jah, ühtegi kooli ei oska soovitada, ise pead kodutöö ära tegema uuri ringi, kel palju sõidud maksavad + googeldades kommentaarid ja küsi sõbradelt, kus nad käisid ja kas olid rahul. Igatahes proovi leida koht kus ei peedistata.

Jõudu otsinguil!
19:03 08.01.2010
Mis lahkumisavaldus ? (rekisteröimätön)
Mina ei saa aru, miks peab õpilane üldse kirjutama lahkumisavaldust ja põhjendama, miks peab ära minema. Jah, nii mõneski autokoolis nõutakse sellist asja, aga see ei ole põhjendatud. Autokool on äriline (loe: tasuline) õppeasutus ja õpilasel peab olema vaba voli otsustada, millises koolis õppida. Nii et - õigustatud on vaid avaldus, milles palutakse õpilasele väljastada dokumendid selle kohta, mida ja millises mahus on selles koolis õpetatud. Pole ka mingit õigust nõuda selgitust, millisesse kooli edasi õppima minnakse.
20:38 10.01.2010
No way in Kotka! (rekisteröimätön)
Ise õppisin Tartus Pepleri tänaval asuvas Kotka autokoolis!
Valisin just selle autokooli kuna hind oli kõige sobilikum! Hiljem aga hakkasin kahetsema, kuna mind kukutati pidevalt läbi eksamitel...... nii nad siis teenivadki raha endale. Kokkuvõttes tegin järel eksameid 1600 kr ulatuses ja jõudsin järeldusele, et peab lahkuma sealt! Vahetasin autokooli ning sooritasin koheselt eksamid! Minuga muidugi oli veelgi tuttavaid, kes tegid sama otsuse lahkuda sealt autokoolist. Lihtsalt tahan, et kõik teaksid, mis autokooliga on tegemist! Nüüd aga võin käsi südamel hoida ja soovitada sinna mitte minna! Kõik mu tuttavad teavad sellest ning mu tuttavad juba hoiatavad eemale hoida sellest nii öelda Kotka autokoolist!
20:59 19.01.2010
Mommipeebi (rekisteröimätön)
RIIAMÄE autokoolist hoitke kindlasti eemale !
See on kõige hullem autokool. Lihtsalt petetakse raha koguaeg välja. Ei tasu sinna minna !
12:27 21.01.2010
-E- (rekisteröimätön)
Mina tegin ka omal ajal, kui autokoolis õppisin otsuse, et lahkun ühest autokoolist ja lähen teise, siis ma pidin vanale autokoolile mingit trahvisummat veel maksma, ka praegu ka tehakse seda? Või et uus kooli võtab mingit sisseastumistasu?
Mina valiksin mõne sellise kooli, kus ei toimu eriti sularahaga arveldamisi, see on esimene märk, et on maksudega koolil probleeme ja võib panktori minna.
12:45 21.01.2010
eduard--- (rekisteröimätön)
kotka autkoolis käisin ja õpetajaks oli kaido,väga hea õpetaja
õpetaja nimega ago, temaga tegin autokooli sõidueksami ja selle mehe ajaks küll nüüd alla kui linnas näeksin:D
13:04 27.01.2010
to eduard--- (rekisteröimätön)
Nagu näha, on Kotka Autokool andnud mõnusa kogemuste pagasi sulle eluks kaasa, sina oledki vist üks nendest, kes üritab meil Tartus jalakäijaid alla ajada, lootuses, et äkki on tegu maskeerinud Agoga...
21:20 07.02.2010
Hm (rekisteröimätön)
Kui sa oleksid ise tundnud kuidas sulle lihtsalt kep!takse ajusid siis ajaksid kõik need Kotka omad alla...
21:21 06.03.2010
hmm... (rekisteröimätön)
ons keegi käinud autokoolis aktsent.plaanis E kat omandada ja seal ikka jubedalt odav.mis masinaga seal üldse sõidetakse?
23:35 06.03.2010
s344 (rekisteröimätön)
Eelmisele
Juhul kui hind tundubki odav siis lisatundide võtmise vajadus võib mitmekordistada algse hinna.
Soovitan läbi käia mitu konkureerivat kooli ja õige valiku tegemiseks teha üks proovisõit platsil.Sellega saate ülevaate masinast ja selle puudustest ja eelistest,mida ükski autokool oma lehel ei kuuluta.
Vigase ja häiretega autoga on mitmeid kordi raskem õppesõitu teha kuigi maksumuselt võib see olla odavam.
Vaatasin, et aktsient pakub tõesti odava hinnaga koolitust aga kahjuks pole seal pilte väljas sellest, et missuguse autoga on tegemist ja seega on see tundmatus kohas vette hüppamine.
Pigem kuluta natuke raha selleks et analüüsida seda, et milline auto ja sõiduõpetaja sulle kõige paremini sobiks selle asemel, et pimesi ainult hinna järgi otsus teha.Juhul kui valid halva masina siis lõppkokkuvõttes maksad mitmeid kordi rohkem kui koheselt hea valiku puhul
00:58 07.03.2010
Misasja.. (rekisteröimätön)
20 000- 30 000 kulutatud koolis...!!!??
Ei saa üldse aru kas te olete puru lollid või lihtsalt rikkad??
Kui ikka tahtlikult läbi kukutatakse siis tuleb see asi ametlikult üles anda.
Arvan, aga et kui mõni 30 000 lubasi ka kätte ei saand , siis parem jää jalameheks või sõida ühistranspordiga...
Praegustest koolidest mõistlikum VIVALIIKLUS- tegin seal eelmisel aastal mootarratta lube ja läks 4500.- Muidugi, A-kat. oli mul olemas juba ja seda 15 aastat.
Edu teile.
10:13 07.03.2010
K.H (rekisteröimätön)
TERE !! Ärge jumalaeest minge RIIAMÄE AUTOKOOLI tegelt kah nagu !!!!!Kuigi hinnad nende kodukal on meeletult väiksed,et inimesi enda juurde meelitada ,siis hiljem maksate te palju kordi peale ,tean juba palju tuttavaid kellelt võeti lisa tunni eest ,üks lisa tund maksis 360 kr !!!!! Pole paha mis kui niimodi röövitakse ja seal võite aasta otsa käia ,ennem ei lasta minemagi kui nende taskus on 30 tonni !!!!! Ja olge ettevaatlik sellega kallikesed ,las teie maksud maksavad näiteks vanemad või keegi kes teie lähedastest tööl käib juhul kui te ise ei käi ....kandku neti kaudu ja küsige kindlasti nendelt piidritelt tsekid !!!! Sest need peitsid ka minu tsekke oma sahtlisse!!Ja kui saate tsekid hoidke needki alles ,siis saavad teie vanemad või see inimene kes tööl on käinud või käib saab teklareerimisel mingi summa tagasi !!! Need kes tööl ei käi nagu mina ja maksin oma taskust ,ma ei saanud tänu sellele mitte midagi tagasi ,niuks nii,et nendel haigetel vedas !!!!Said jälle oma taskusse midagi.....Nii,et jah sinna kooli ma kindlalt ei soovita minna !!!!! Palun vaadake midagi muud !!Ja see mis netis kodukatel üleval ,ärge üldse vaadake käige kohapeal uurimas ja küsige kõike....ja autode valimise pealt no ma ei tea parem on kui sa oskad mitmeid erinevaid autosid juhtida ,mina sain küll igasugustega sõita ,täitsa mõnus oli ei olnud mingit probleemi ...Edu teile ja uskuge te ei kahetse kui mu nõu kuulda võtate ;)
15:57 09.03.2010
ohver (rekisteröimätön)
sama siin: oman kogemusi Riiamäe Autokooliga ja väidan, et autosõidu saab küll selgeks, aga enne tehakse sinu taskud ikka korralikult tühjaks, kui näevad, et sa oled maksejõuline ja sul on siiras soov lube saada. Vahetasin autokooli lõpuks. Mõtetu kool! Ei soovita vaenlasele ka!
20:22 09.03.2010
sd211 (rekisteröimätön)
Kõige mõttekam oleks siis eestis otsida selline autokool otsida,mis poolfiktiivselt autojuhitunnistuse edastab. Juhul kui teil on tuttav auto omanik siis saab näiteks tema teile sõidu õpetajaks hakata.
sooritage kohe teooria eksam arkis,siis võite rahulikult üks aasta sõitu õppida nii,et te ei pea ennast teooriaga segama.
Odavam on ju mingi vana masin õppesõiduks osta ja lasta tuttaval sellega õppesõitu õpetada selle asemel.et 30 000 krooni mõttetult autokoolile maksta.
Sooritage sõidueksma põlvas või mõnes teises väikelinnas.
00:29 10.03.2010
to sd211 (rekisteröimätön)
ja sa tahad, et mõni selline juht su pruudi ülekäigurajal alla ajab? mõtle enne kui julgustad selliseid ****e. sellise autokooli leiab alati onu fie vasja juurest kes pooliku eest sulle tunnid kirja paneb.
22:49 10.03.2010
andu51
tere mida arvate autokoolitus kas on ka hea autokool
19:55 12.03.2010
ds (rekisteröimätön)
Mul tuttav tegi autojuhiload niisama oma 20 aastat tagasi väikelinnas ja sai selle suhteliselt kergelt kätte .Oma 17 aastat autot ei omanud ja autoga ei sõitnud ja seejärel omandas auto ja hakkas tasakesi sõitma.Nüüd sõidab tallinnas ka kõigis teistes kohtades ja pole politseilt oma 7 aastat trahvigi saanud .Tema oskused on ju peaaegu null kui ta esmakordselt uuesti liiklusesse läks,tallinna liiklusest ei teadnud ta midagi ja pole seal mingit väljaõppet saanud aga sõidab eeskujulikult.
Pole midagi vaja neid liiklusõpetajaid kes sul raha nöörivad- ise tasakesi õppides oma autoga saad kõik tasuta selgeks.
02:08 02.04.2010
ad (rekisteröimätön)
soovitan ka Riiamäe autokoolist kaarega eemale hoida. Ise läksin ka lolli peaga sinna ning kui peale 40 tundi hakati näkku panema, et nüüd alles hakkame sõitmist õppima, viskasin lahkumisavalduse laua peale ning tulin tulema. Peale seda läksin Vasara autokooli (vanas arki majas), mida võin kiita. Seal tegin 4 sõidutundi ning peale seda kohe ark'i, kus tegin eksamid esimese korraga ära :)

Keskustelupalstoille kirjoiattaminen vaati keksien (cookies) lupauksen

KESKUSTELUPALSTAN SÄÄNNÖT

Huomaa, että lisätessä sisällön foorumiin, sinun täytyy noudattaa rajoituksia, joita kuvataan käyttöehdoissa (kappale 7). Lisäksi ovat voimassa myös seuraavat säännöt:
  1. On kielletty:
    1. Myydä tai vaihtaa
    2. Mainostaa suoraan
    3. Poiketa aiheesta
    4. Herjata tai käyttää sivistymättömiä ilmaisuja
    5. Aloittaa ajoneuvoihin liittymättömiä aiheita
    6. Toistaa aiheita tai viestejä
    7. Sivuuttaa tavaamissääntöjä
    8. Kirjoittaa viestejä eri nimillä
    9. Käyttää toisen henkilön oikeaa nimeä
    10. Isojen kirjaimien turha käyttö
  2. On sallittu auttaa muita keskustelupalstan vieraita suosittelemalla hyvää yritystä tai kokeneetta henkilöä. Saa laajentaa aihetta.
  3. Viestit ja aiheet, jotka ovat vastoin sääntöjä, poistetaan ja sivuston ylläpitäjällä on oikeus estää säännöistä piittaamattomien pääsy palstalle.
  4. Kysymykset ja ehdotukset on lähetettävä foorumin valvojan sähköpostiosoitteeseen.
  5. Aiheen otsikon ei pitäisi olla epämääräinen: "ongelma", "auttaa".
  6. On vakavasti suositeltavaa merkitä merkki ja malli, mistä on puhe, aiheen otsikossa.
  7. On kiellettyä toistaa välimerkkejä aiheen otsikossa, esim. "kuinka iso on Calibran polttoaineen kulutus???????????"
  8. On kiellettyä mustata tavaramerkkiä aiheen otsikossa, esim. "huijareita in ASDF kaupassa". Omista konkreettisista kokemuksista jostakin yrityksestä tai tavaramerkistä voi kirjoittaa viestissä.
  9. auto24.ee:llä on oikeus muutta foorumin sääntöjä.
  10. Foorumilla on oikeus poistaa tai sulkea viestit ja aiheet, jotka ovat foorumissa turhia tai roskapostia.

VASTAA VIESTIIN

Nimi
Aihe 
Viesti
Pyydän vastaamaan   sähköpostitse:
Tarkistuskoodi

Syötä kuvassa näkyvä koodi. Rekisteröitynyt käyttäjä vältty siitä.
Katso rekisteröitymisen edut.